Valikoimat

Ella Baché

Ranskalainen hoitolasaka tarjoaa ratkaisut kaikkiin iho-ongelmiin.

Clarins
Clarins on Kosmetiikka Helmen pääsarja, josta löytyy koko valikoima naisille, miehille, kasvoille ja vartalolle sekä monipuolinen värikosmetiikkavalikoima.

Académie
Ranskalainen korkealaatuinen ammattikosmetiikkasarja.

Exuviance

Exuviance on tarkoitettu niille, joiden iho ei vaadi ihotautilääkärin hoitoa, mutta haluavat hyödyntää lääketieteellisen ihonhoidon edistysaskeleita. Exuviance on Pohjoismaiden suosituin kauneushoitolasarja, jonka teho perustuu kosteuttaviin PHA-molekyyleihin ja ihoa kuorivaan AHA-teknologiaan.

BAKEL
Bakel on keväällä 2012 Suomeen tullut ihonhoitosarja Italiasta. Siinä on 100 % vaikuttavia aineita. Ennenkuulumattoman tehokas anti-age -sarja myös niille, jotka eivät ole voineet käyttää muita kuin apteekin perusvoiteita herkkyyden tai allergian takia. Bakel-tuotteet eivät sisällä säilöntä-, hajuste- eikä muita lisäaineita, vain iholle tarpeelliset tehoaineet.

Kubiss London

Nuorten suosima laaja valikoimainen meikkisarja Englannista.

Himalaya Herbals

Nykyaikaisia tuotteita, joissa yhdistyvät luonto, terveys ja kauneus.

Camillen 60

Kamomillan voimaa sisältävä hoitosarja jaloille.

Mavala

Värilakat ja hoitotuotteet käsille ja kynsille.

Sally Hansen

Miracle Gel geelikynsilakat ilman LED – valoa.

PP Perfumes KOTIMAISET TUOKSUT!
Suomalais-ranskalaisena yhteistyönä synnytetyt PP Perfumes -talon tuoksut: Hannele, Helena, Lisette, Aurora, Disco Diva ja Angelo Caduto ovat nyt täällä. Tule tutustumaan!

Carthusia

Cartusia -tuoksut Caprin saarelta.

Kemikaliossa runsaat valikoimat käsi- , jalka-, ja vartalotuotteita. Persoonalliset kosmetiikkalaukut tulevat Saksasta. Hiustuotteita löytyy monipuolisesti. Hiuskoristeet, korut  ja tarvikkeet tulevat Korukolmiosta.

Uimahattuja löytyy kattava valikoima ja niiden kysyntä on suurta, sillä uimahatut ovat suositeltavia uimahalleissa hygieniasyistä.

Lapsille paljon hiuskoristeita ja kylpytuotteita.

Mainokset